نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آداب تغذیه آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزه‌های الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
  • آفلاتوکسین 1M بررسی میزان آلودگی فرآورده‌های لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
  • آفلاتوکسین‌زدایی بررسی میزان آلودگی فرآورده‌های لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
  • آلرژی به شیر جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]

ا

  • ابزار گمراه کننده شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
  • اپیدمیولوژی مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • اتانول نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
  • احراز هویت مواد خوراکی طیف‌سنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
  • ارزش ویژه نشان بررسی نگرش مصرف‌کنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراورده‌های طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
  • ازگیل وحشی بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
  • اسباب حلیت بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
  • استافیلوکوکوس آرئوس تأثیر روش‌های مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • الگوی اجرا بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • الگوی بشقاب من (My Plate) مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
  • انتشار دیسک تأثیر روش‌های مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • انگیزه گردشگران مسلمان رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
  • اوره مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • ایران بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • ایران مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]

ب

  • برند طیب تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
  • بسم الله آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزه‌های الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
  • بیماری مشترک مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]

پ

  • پایداری اکسایشی تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]

ت

  • تافتون بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • تحلیل عاملی تاییدی تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
  • ترکیبات زیست‌فعال تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • تشخیص تقلب طیف‌سنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
  • تقریب حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • تمایل به پرداخت بررسی نگرش مصرف‌کنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراورده‌های طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
  • تمدن اسلامی بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]

ج

  • جایزه نوبل شیمی جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • جایگزین شیر با منشا گیاهی جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • جوانه گندم بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]

ح

  • حرام شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
  • حرام گوشت شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
  • حرمت مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • حلال فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
  • حلال بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • حلال حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • حلیت بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
  • حلیت مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]

خ

  • خانواده نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
  • خبائث شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
  • خراسان مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • خشک کردن تأثیر روش‌های مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • خصوصیات چشایی تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
  • خصوصیات ضداکسیدانی تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]

د

  • دوره عمر برند تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
  • دورۀ القاء تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]

ذ

  • ذرات نانو جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • ذکر آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزه‌های الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]

ر

  • رئولوژی خمیر بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • رزاق فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
  • رزق فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
  • روایات نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
  • روزی حلال نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
  • روش های کمومتریکس طیف‌سنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
  • رونق اقتصادی بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
  • رویکرد مدل معادلات ساختاری تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]

ز

  • زنبورداری حلال زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]

س

  • سل گاوی مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • سندرم پیش از قاعدگی مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
  • سیاست‌گذاری بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]

ش

  • شکاف برند تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
  • شیوع مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]

ط

  • طیف سنجی رامان طیف‌سنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]

ع

  • عدم تحمل لاکتوز جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • عدم قطعیت نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
  • عسل زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
  • عصارۀ گیاهان دارویی (به‌ویژه چای سبز) تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • عفاف نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]

غ

  • غذای حلال بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]

ف

  • فرآورده‌های لبنی بررسی میزان آلودگی فرآورده‌های لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
  • فراسودمند بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
  • فرهنگ رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
  • فعالیت بدنی مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
  • فقه اسلامی زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
  • فقه امامیه بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]

ق

  • قاعده حلیت بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
  • قدرت سیاسی و اجتماعی حلال بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
  • قرآن فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
  • قرآن بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
  • قرآن نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
  • قرآن آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزه‌های الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
  • قرآن زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
  • قواعد تصمیم نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]

ک

گ

  • گاماترپینن" استفاده از اسانس زیره سیاه به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
  • گردشگری اسلامی رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
  • گردشگری حلال بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • گردشگری حلال رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
  • گیاهخواری جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]

م

  • ماهی مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • مایکوتوکسین بررسی میزان آلودگی فرآورده‌های لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
  • متانول مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • محصولات حلال نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
  • مذاهب اسلامی حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • مردار شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
  • مقیاس نانو جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]

ن

  • نان مسطح بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • ناهنجاری های اجتماعی بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
  • نجس شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
  • نشان طیب بررسی نگرش مصرف‌کنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراورده‌های طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
  • نعناع فلفلی تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
  • نعناع فلفلی تأثیر روش‌های مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • نقاط کوانتومی جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • نگرش مصرف‌کننده بررسی نگرش مصرف‌کنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراورده‌های طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
  • نوشیدنی حلال جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]

و

  • وحدت اجتماعی حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • ویتامین D تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • ویروس کرونا تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]

ه

  • هرم غذایی مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
  • هم زیستی حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
  • هیدروکلوئید بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • هیستامین مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]