آ
-
آداب تغذیه
آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزههای الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
-
آفلاتوکسین 1M
بررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
-
آفلاتوکسینزدایی
بررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
-
آلرژی به شیر
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
ا
-
ابزار گمراه کننده
شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
-
اپیدمیولوژی
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
اتانول
نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
-
احراز هویت مواد خوراکی
طیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
-
ارزش ویژه نشان
بررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
-
ازگیل وحشی
بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
-
اسباب حلیت
بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
-
استافیلوکوکوس آرئوس
تأثیر روشهای مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
الگوی اجرا
بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
-
الگوی بشقاب من (My Plate)
مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
-
انتشار دیسک
تأثیر روشهای مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
انگیزه گردشگران مسلمان
رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
-
اوره
مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
-
ایران
بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
-
ایران
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
ب
-
برند طیب
تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
-
بسم الله
آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزههای الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
-
بیماری مشترک
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
پ
-
پایداری اکسایشی
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
ت
-
تافتون
بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
-
تحلیل عاملی تاییدی
تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
-
ترکیبات زیستفعال
تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
-
تشخیص تقلب
طیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
-
تقریب
حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
-
تمایل به پرداخت
بررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
-
تمدن اسلامی
بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
ج
-
جایزه نوبل شیمی
جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
-
جایگزین شیر با منشا گیاهی
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
-
جوانه گندم
بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
ح
-
حرام
شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
-
حرام گوشت
شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
-
حرمت
مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
-
حلال
فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
-
حلال
بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
-
حلال
حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
-
حلیت
بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
-
حلیت
مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
خ
-
خانواده
نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
-
خبائث
شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
-
خراسان
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
خشک کردن
تأثیر روشهای مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
خصوصیات چشایی
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
-
خصوصیات ضداکسیدانی
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
د
-
دوره عمر برند
تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
-
دورۀ القاء
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
ذ
-
ذرات نانو
جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
-
ذکر
آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزههای الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
ر
-
رئولوژی خمیر
بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
-
رزاق
فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
-
رزق
فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
-
روایات
نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
-
روزی حلال
نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
-
روش های کمومتریکس
طیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
-
رونق اقتصادی
بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
-
رویکرد مدل معادلات ساختاری
تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
ز
-
زنبورداری حلال
زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
س
-
سل گاوی
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
سندرم پیش از قاعدگی
مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
-
سیاستگذاری
بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
ش
-
شکاف برند
تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
-
شیوع
مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سالهای 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
ط
-
طیف سنجی رامان
طیفسنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
ع
-
عدم تحمل لاکتوز
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
-
عدم قطعیت
نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
-
عسل
زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
-
عصارۀ گیاهان دارویی (بهویژه چای سبز)
تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
-
عفاف
نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
غ
-
غذای حلال
بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
ف
-
فرآوردههای لبنی
بررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
-
فراسودمند
بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
-
فرهنگ
رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
-
فعالیت بدنی
مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
-
فقه اسلامی
زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
-
فقه امامیه
بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
ق
-
قاعده حلیت
بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
-
قدرت سیاسی و اجتماعی حلال
بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
-
قرآن
فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
-
قرآن
بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
-
قرآن
نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
-
قرآن
آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزههای الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]
-
قرآن
زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
-
قواعد تصمیم
نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
گ
-
گاماترپینن"
استفاده از اسانس زیره سیاه بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
-
گردشگری اسلامی
رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
-
گردشگری حلال
بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
-
گردشگری حلال
رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]
-
گیاهخواری
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
م
-
ماهی
مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
-
مایکوتوکسین
بررسی میزان آلودگی فرآوردههای لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
-
متانول
مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
-
محصولات حلال
نقش قواعد تصمیمگیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
-
مذاهب اسلامی
حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
-
مردار
شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
-
مقیاس نانو
جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
ن
-
نان مسطح
بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
-
ناهنجاری های اجتماعی
بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]
-
نجس
شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
-
نشان طیب
بررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
-
نعناع فلفلی
تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخصهای کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
-
نعناع فلفلی
تأثیر روشهای مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
-
نقاط کوانتومی
جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]
-
نگرش مصرفکننده
بررسی نگرش مصرفکنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراوردههای طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
-
نوشیدنی حلال
جایگزینهای شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامتبخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
و
-
وحدت اجتماعی
حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
-
ویتامین D
تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
-
ویروس کرونا
تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
ه
-
هرم غذایی
مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]
-
هم زیستی
حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]
-
هیدروکلوئید
بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
-
هیستامین
مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد